• Kwaliteit staat voorop, al meer dan 25 jaar
  • Ontdek de nieuwste swimwear collectie
  • Werkdagen voor 15u besteld, zelfde dag verstuurd
  • Perfecte pasvorm in cupmaten, A t/m G
NL

Bestellen & betalen

 

Bestellen

 

Bestellen via de webshop is eenvoudig:

1. U kiest de gewenste producten;
2. U selecteert vervolgens de juiste maat en het gewenste aantal;
3. U plaatst de producten in uw winkelwagen;
4. U winkelt verder of indien uw bestelling compleet is, maak dan een account aan. (Indien u reeds ingeschreven bent, kunt u deze stap overslaan.)
5. U selecteert tenslotte de wijze van betalen en bevestigt de bestelling.

Bestellen kan ook zonder een account aan te maken. Bij een volgende aankoop dient u alle gegevens dan wel opnieuw in te vullen.

 

Levertijd

 

Uw bestelling wordt zo spoedig mogelijk na het ontvangen van de betaling gratis verzonden. Dit kan 1 tot 2 werkdagen duren. Binnen Nederland wordt er ook op zaterdag geleverd. Op zondag en maandag levert DHL niet.

 

Betaalmogelijkheden

 

Bestellen bij Cyell is veilig. De webshop heeft een beveiligde verbinding zodat uw gegevens veilig zijn. Wij staan uw gegevens niet af aan derden.
Wilt u een bestelling plaatsen bij Cyell dan kunt u op verschillende manieren betalen:

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij uw online aankoop.

PayPal

Paypal is een veilige manier om te betalen op internet. Paypal beschermt de koper, en de gekochte goederen. Via Paypal betaalt u via uw bank, creditcard of uw tegoed op uw Paypal-rekening.

Mastercard / Visa / Maestro

Via een beveiligde creditcard transactie.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor www.cyell.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij www.cyell.com achteraf betalen tot een bedrag van € 150 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 250. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (België)

AfterPay voert voor www.cyell.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u uw betaaloverzicht van AfterPay via de online omgeving MijnAfterPay inzien en betalen. AfterPay houdt u daarnaast op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.