Disclaimer

Cyell werkt aan de bescherming van uw privacy op het internet. Daarvoor hebben we een beleid ontwikkeld voor het behandelen van uw persoonlijke gegevens. De inhoud van ons privacybeleid kan aan verandering onderhevig zijn, daarom is het aan te raden de voorwaarden door te nemen telkens wanneer u onze website bezoekt.

PERSOONSGEGEVENS

Wij zijn verantwoordelijk voor alle persoonlijke gegevens die u aan ons opgeeft zoals naam, adres en geboortedatum of gegevens die we verkrijgen via een sollicitatie. De gegevens worden opgeslagen binnen het concern Cyell. Zij is verantwoordelijk voor het beschermen van uw persoonsgegevens en zal deze niet aan derden verstrekken. Meer informatie over privacy en cookies.

NIEUWSBRIEF

Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief geeft u tegelijkertijd toestemming om uw gegevens op te slaan. We gebruiken de opgeslagen informatie om u te informeren over Cyell. Het kan gaan om het sturen van informatie over activiteiten of het doen van andere aanbiedingen ten behoeve van de marketing. Indien u het niet op prijs op stelt dat Cyell uw gegevens gebruikt voor directe marketingdoeleinden kunt u een e-mail sturen naar marketing@cyell.com. Ook kunt u zich gemakkelijk uitschrijven voor onze nieuwsbrief via deze link.

SOLLICITATIE
Als u aangeeft interesse te hebben in Cyell of een sollicitatie stuurt, geeft u tegelijkertijd toestemming dat we uw persoonsgegevens gebruiken in een werving- en selectieprocedure. Vervolgens bewaren we uw gegevens uitsluitend met uw toestemming. We proberen altijd zo snel mogelijk te reageren op een sollicitatie.

U heeft het recht om contact met ons op te nemen om toegang te krijgen tot de persoonlijke gegevens die we van u hebben geregistreerd. Indien ze foutief, onvolledig of irrelevant zijn, kunt u verzoeken dat de gegevens gecorrigeerd of verwijderd worden.

DISCLAIMER

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze website. Alle informatie is beschikbaar gemaakt door Cyell. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Als de op deze site verstrekte informatie tekortkomingen of fouten vertoont, zullen wij de grootst mogelijke inspanning leveren om dat zo snel mogelijk te corrigeren. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.

LINKS

Deze website kan links bevatten naar andere websites die niet onder onze controle vallen. We kunnen geen verantwoording nemen voor de bescherming van de privacy of inhoud op die websites, maar bieden de links aan om het voor onze bezoekers makkelijker te maken meer informatie over specifieke onderwerpen te vinden.

KLEUREN

We kunnen niet garanderen dat de kleuren die op de website te zien zijn exact de kleuren van de kleding in werkelijkheid weergeven. Hoe de kleur wordt weergegeven hangt af van de instellingen van uw computer.

AUTEURSRECHT

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Cyell B.V. Niets van deze site mag door derden zonder toestemming van Cyell gebruikt worden. Alle rechten voorbehouden aan:

Cyell B.V.
Leijester Hegedyk 25
9071 XB Oude Leije
KvK: 01069969 Leeuwarden
BTW: NL810704808B01