• Discover the newest swimwear collection
  • Perfect fit for different bodies in cup sizes A to G
  • For 25 years CYELL has never compromised on quality
EN

Give Back Friday

Femke de Haan
26 november 2020

Give back friday

Aandacht voor bortskanker

Maar liefst 1 op de 7 vrouwen in Nederland krijgt borstkanker. Elk jaar overlijden nog steeds meer dan 3.000 mensen aan de gevolgen van borstkanker. Dat zijn er elke dag 9… Ook dit jaar krijgen meer dan 17.000 Nederlanders de diagnose borstkanker te horen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gedurende het Black Friday weekend, van 27 november t/m 30 november (inclusief Cyber Monday), willen wij graag het onderwerp borstkanker onder de aandacht brengen door dit jaar opnieuw Pink Ribbon te steunen. We willen graag iets teruggeven aan al die vrouwen die te maken hebben met borstkanker; Give Back Friday!

Wat is Pink Ribbon?

Pink Ribbon is een non-profit organisatie met een missie; een beter leven voor borstkankerpatiënten in alle fases van de ziekte. Inmiddels hebben ze een wereldwijde gemeenschap opgebouwd om borstkankerpatiënten te ondersteunen en het bewustzijn van borstkanker te vergroten. Je kunt ze herkennen aan het roze lint (Pink Ribbon), een wereldwijd symbool. Meer lezen over hun missie? kijk op www.pinkribbon.com

Wij willen hier graag aan bijdragen en doen dit door geld in te zamelen voor onderzoek naar borstkanker. Elk jaar tijdens het Black Friday weekend zamelen we geld in voor Pink Ribbon.

Trends die je mooier maken

Persoonlijk ben ik echt fan van het badpak en dus heel blij dat dit modisch gezien nog steeds helemaal hip is! Het heeft zo’n trendy, stijlvolle uitstraling en daarnaast nog veel meer positieve eigenschappen. Het verhult een buikje, kan een taille maken én je voelt je wat minder naakt. De taille wordt extra gecreëerd door accenten als knopen, plooien of een striksluiting op die hoogte. Van trends kun je dus soms heel handig gebruik maken. En dat geldt ook voor de hoge taille slip, daar mag je in gezien worden! Die geeft vorm aan je lichaam, creëert langere benen en laat je buikje minder aanwezig zijn.

CYELL voor Pink Ribbon

Bij CYELL staan we voor de veelzijdigheid van de sterke vrouw. We richten ons op een concious lifesyle, waarbij we geloven in kwaliteit en dat het de kleine dingen zijn die jou echt gelukkig maken. Dat is waarom wij in actie willen komen. Ook dit jaar zal van elk item dat op de webshop verkocht wordt tijdens het Black Friday-weekend, 15% gedoneerd worden aan Pink Ribbon. We geven iets terug aan alle vrouwen die te maken hebben met borstkanker.

Wil je helpen?

Je kunt helpen bij het stimuleren van het borstkankeronderzoek door een product te kopen op de webshop tijdens het Black Friday Weekend. 15% van het aankoopbedrag wordt gedoneerd aan Pink Ribbon. Dus koop iets voor jezelf of als cadeau voor je beste vriendin, moeder of zus en help tegelijkertijd het onderzoek naar borstkanker te verbeteren! Een WinWin situatie!

 

"Once you know the happiest people are the ones that make others happy"

 

 

Koop met je hart!