Bruin

Bruin is een kleur waar je niet direct aan denkt in swimwear. Tóch is het een kleur die hier zeker geschikt voor is. Bruine swimwear is trendy en staat bijvoorbeeld prachtig op een getinte huid. Creëer een stralende moderne look! Ontdek hieronder alle bruine swimwear.

Lees meer

Een nieuwe look

Klassiek en stijlvol, zo kan je bruine bikini’s en badpakken beschrijven. Een kleur waar je in eerste instantie niet aan denkt, maar welke prachtig kan staan op verschillende huid tinten. Gecombineerd met een mooie print, colorblock of als effen kleur. Bij CYELL vind je verschillende bikini’s en badpakken met bruine kleurtinten. Kies voor jouw favoriete model bikini of badpak in de kleur bruin. Style je bruine bikini met de strandkleding of accessoires van CYELL en creëer deze zomer jouw perfecte strandlook.

Bruine bikini’s

Het assortiment bruine bikini’s en badpakken is uitgebreid. Je vind hierin verschillende modellen terug in jouw gedroomde pasvorm. Een bruine bikini met óf zonder beugel, voorgevormde cups óf niet voorgevormd. Bandeau bikini’s óf multiway bikini’s. Vind een model met jouw gedroomde pasvorm en straal deze zomer in jouw favoriete bruine bikini.

Maak je set compleet

Na het vinden van jouw bikinitop, maak je de set compleet met een bijpassend bruin bikinibroekje. Ook de CYELL bikinibroekjes zijn verkrijgbaar in verschillende pasvormen. Draag je het liefst een regular bikinibroekje of een bikinibroekje moet hoge taille. Jouw favoriete bruine slip zal niet ontbreken. Creëer een set naar wens en ontdek het comfort van CYELL swimwear.

Lees minder

Alle 11 producten