Gestreept

Klassieke strepen zijn al jarenlang een favoriete print in swimwear. Gestreepte swimwear is tijdloos. Je ziet hiermee altijd goed. Zowel in een bikini als badpak, een gestreepte print mag niet ontbreken in jouw badkleding collectie. Van Basic kleuren tot fel gestreepte prints. Ontdek hieronder het gehele aanbod.

Lees meer

Tijdloze streepjes

Ben je op zoek naar een bikini of badpak met een tijdloze print? Dan is een gestreepte print iets voor jou. Streepjes prints zijn altijd goed. Vaak in een tijdloze kleurencombinatie, waar je nog lang plezier van hebt. Maar ook de fel gestreepte print ontbreken niet in de collectie van CYELL.

De beste pasvorm voor jou

In het assortiment ‘gestreepte print’ vind je naast verschillende kleurencombinaties ook meerdere stijlen. Bijvoorbeeld een bikinitop met beugel of een badpak met padding. Ontdek jouw favoriete model bij CYELL. Kies een pasvorm die bij jouw figuur past en creëer jouw gedroomde strandlook.

Het aanbod gestreepte swimwear items bij CYELL.

Naast een bikini of badpak in een gestreepte print, vind je bij CYELL ook strandkleding en accessoires in een streepjes print. Items die perfecte te combineren zijn met de swimwear. Maak je set compleet!

Lees minder

Alle 23 producten