Print

CYELL staat bekend om de mooie prints. Fel gekleurde bloemenprints, iconische paisley prints of trendy dierenprints. Alle prints hebben een eigen verhaal en zijn ontworpen om jou in te laten stralen. Ontdek hieronder de nieuwste prints van CYELL.

Lees meer

Jouw favoriete print

Alle prints vertellen een eigen verhaal. Handgemaakt of op een bijzondere structuur. De print designers van CYELL ontwerpen ieder seizoen een verrassende collectie vol met swimwear in verschillende prints en kleuren. Nieuw, stijlvol maar altijd typisch CYELL.

Felgekleurde prints is iets dat je ieder seizoen terugziet. Kleuren die zomer uitstralen, gebruikt in een bloemenprint of paisley. Maar ook lichte en minder opvallende prints ontbreken niet in de veelzijdige collectie van CYELL.

Verschillende prints

Print is een algemeen begrip. De collectie van CYELL zit vol met verschillende prints. Van bloemenprints, paisley prints, dierenprints, maar ook een grafische print of basic gestreepte print valt onder deze categorie. Ontdek jouw favoriete print in de nieuwe CYELL collectie.

De beste pasvorm voor jou

Al jaren lang werken onze designers aan de ideale swimwear met de perfecte pasvorm. Ieder jaar komen verschillende bestseller-pasvormen terug in de CYELL-swimwear collectie. Heb jij jouw favoriete model al gevonden? Bikinitops, tankini’s en badpakken. Ieder model heeft een eigen pasvorm die geschikt is voor verschillende type figuren. Ontdek het comfort van CYELL.

Lees minder

1–24 producten van de 193