Wit

Wit is een van de meest gedragen kleuren in de zomer. Witte swimwear kan dus niet uitblijven in jouw zomergarderobe! Witte swimwear laat jouw zongebruinde nog meer opvallen. Ontdek hieronder alle witte swimwear van CYELL.

Lees meer

Witte badmode

Straal deze zomer in een witte bikini van CYELL. Een witte bikini staat mooi in combinatie met een zongebruinde huid. De witte kleur zorgt ervoor dat je nog bruiner lijkt dan dat je al bent. Dus ben jij gezegend met een bruine teint óff heb je een mooie gebruinde huid in de zomer? Dan zal een witte bikini jou prachtig staan!

Een favoriet uit de CYELL collectie

Weet jij al wat je favoriete model bikini of badpak van CYELL is? De witte bikinitop die het best bij jou past en echt iets voor je figuur doet. De witte bikini waarin jij je mooi en comfortabel voelt. In iedere kleur vind je verschillende modellen bikinitops en badpakken, zodat er ongetwijfeld iets voor je tussen zit.

Witte kleur combineren

Naast een volledig witte bikini is er ook swimwear in waarin de kleur wit gecombineerd is met andere kleuren. Witte swimwear is erg makkelijk te combineren door de neutrale kleur. Een mooie bloemenprint of een dierenprint. Alle kleuren zullen prachtig uitkomen op een witte basiskleur.

Combineer witte swimwear met de strandkleding collectie van CYELL. Bijvoorbeeld een mooie rok of een prachtige strandjurk. De CYELL zomercollectie bevat verschillende prachtige strandkleding waarmee je een gedroomde strandlook creëert.

Lees minder

Alle 7 producten