Nu in de winkels

HOMEWEAR & SLEEPWEAR ZOMER2017

Goed nieuws! We zijn ontzettend blij om aan te kondigen dat onze homewear & sleepwear ZOMER2017 collectie ons magazijn heeft verlaten en nu verkrijgbaar is in de winkels! 

Kwaliteit en comfort
Zoals altijd gebruikten we bij de creatie van deze collectie de meest kwalitatieve en comfortabele stoffen: perfect voor die pure, kalme en luie zomerdagen. De meerderheid van onze stijlen zijn gemaakt van onze hooggewaardeerde 50% katoen en 50% modal stof, wat heerlijk zacht aanvoelt op de huid. We hebben ook een romantische witte 100% katoenlijn genaamd Poetry, een gladde en glimmende 100% viscoselijn genaamd Sparkle en een comfort collectie gemaakt van een dikkere en ultiem zachte 100% katoenstof.  Ook zijn we ontzettend verheugd om te kunnen melden dat we onze allerleerste welness collectie met gestipte badjassen en matchende handdoeken van 100% katoen introduceren voor de spa-liefhebbers!

Stijls en dessins
Onze nieuwe collectie bevat een grote verscheidenheid aan stijls: van tops, broeken en jurkjes tot badjassen, tuniekjes en zelfs handdoeken! Deze zijn verkrijgbaar in een grote variëteit aan dessins. Onze klassieke solids komen in de zachte zomerse pastelkleuren night shadow, tangerine, ivory en sugar coral. Maar we hebben ook acht prachtige prints: flower yard, petite, painted, poetry, fabulous, pearls, rebel love and sparkle. Bij het creëren van deze collectie hebben we goed gelet op de details, sommige stijls bevatten bijvoorbeeld kleine kanten inzetjes en anderen bevatten kleine glimmertjes. Bij het ontwerpen hielden we bovendien ook rekening met dat dezelfde kleuren van de solids terug kwamen in de prints, zodat deze onderling gemixt en gematcht kunnen worden.

Wij zijn ontzettend trots op deze nieuwe collectie en hopen dat jij net zo trots bent om deze te dragen! Bezoek je dichtstbijzijnde winkel om onze homewear & sleepwear collectie in het echt te bewonderen! 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”8″ display_type=”photocrati-nextgen_pro_mosaic” row_height=”320″ margins=”3″ last_row=”justify” lazy_load_enable=”1″ lazy_load_initial=”35″ lazy_load_batch=”15″ captions_enabled=”0″ captions_display_sharing=”1″ captions_display_title=”1″ captions_display_description=”1″ captions_animation=”slideup” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *