Over ICON

Vol trots heeft CYELL in 2017 haar allereerste ICON by Cyell collectie gelanceerd. Na een kwarteeuw ervaring met het produceren van badmode is CYELL klaar voor deze nieuwe lijn vol prachtige iconische stijlen. Iconisch, maar ook verfijnd op een verrassende manier. Dankzij haar jarenlange expertise is CYELL erin geslaagd om modische stijlen van een hoge kwaliteit en met een perfecte pasvorm te creëren. de verfijnde modieuze vrouw wiens nieuwsgierigheid haar aanspoort om de wereld te ontdekken en die weet hoe ze zichzelf kan uiten. Of ze nu 28 is of 88; iconen zijn er in alle leeftijden.

 

Zoals de naam ICON by Cyell al suggereert zijn we ons volledig bewust van de iconische silhouetten van de badpakken en bikini’s die we ontwikkelen. Het is onze diepgewortelde passie om te verrassen in details, exclusieve stoffen, vorm en kwaliteit. De eerste ICON by Cyell collectie is voortgevloeid uit liefde voor de iconische Europese stranden. Geïnspireerd door de iconische bloemen en palmbomen van de Mediterraanse eilanden is de kleurrijke botanische Wanderlust print tot leven gekomen, terwijl de de gestructureerde kakikleurige stof van de Moonrise Khaki stijlen je gedachten laten afdwalen naar de smaragdgroene kust van Bretagne.

 

We leiden onze levens voornamelijk op de automatische modus, maar het is belangrijk om ook zo nu en dan uit deze modus te ontsnappen, om te reizen en de zon in je op te nemen. De elegante en toch comfortabele ICON by Cyell collecties passen perfect bij dit doeleinde en laten je de meest magische zomer ooit beleven.

Verzamel onvergetelijke herinneringen, ga en laat gaan…