Stagiair E-Commerce / Marketing

Fulltime vanaf september

Cyell is een internationaal bedrijf en staat aan de top met haar collecties dames bad- en nachtkleding in Europa. Cyell onderscheidt zich door haar unieke - en eigenzinnige handschrift, een scherp oog voor detail, continue kwaliteit en een perfecte pasvorm. Al meer dan 20 jaar Cyell is een internationaal Beachwear en Sleepwear merk. Er wordt met gedrevenheid, passie en plezier aan dit succes gewerkt. De cultuur van het Friese bedrijf kenmerkt zich door passie, betrokkenheid en een no-nonsense aanpak waarbij de mens centraal staat.

 

Jouw rol:

Je krijgt de kans om mee te draaien in het e-commerce & marketing team van Cyell. Een unieke mogelijkheid om uitgebreid kennis te maken die alle onderdelen die e-commerce & marketing met zich mee brengen. We geven je veel verantwoordelijkheid en dat biedt jou de mogelijkheid om in een korte tijd veel te leren. Je ondersteunt het team o.a. op het gebied van het gehele proces rondom het online zetten van producten tot het afronden van een order, Content Management, Customer Care & Online marketing.

 

Wie ben jij:

-  Je zit in het 3eof 4e jaar van je HBO of WO opleiding. Het liefst volg je een opleiding op het gebied van Communicatie, Marketing of Mode;

-  Outlook, Excel en Powerpoint zijn voor jou bekend terrein;

- Uiteraard heb jij affiniteit met mode en lifestyle. Oftewel, alles wat met fashion, swimwear en sleepwear te maken heeft!

- Het Nederlandse medialandschap (print, online en social media) ken jij als geen ander;

- Je bent communicatief sterk. Zowel in het Nederlands, als in het Engels.

- Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een nauwkeurige werkhouding

- Je bent enthousiast, creatief, ambitious en een teamplayer.

- Kennis van WordPress is een pluspunt

 

Hoofdtaken:

- E-commerce & marketing afdeling assisteren in het algemeen.

- Ondersteunen van de afdeling e-commerce in het gehele proces rondom het plaatsen van een order, dit betekent ook pakketten inpakken en binnenkomende retouren behandelen.

- Meedenken voor content creatie voor de website, blog, nieuwsbrieven en social media.

- Onderhouden van de website en webshop en meedenken over het continue verbeteren hiervan

- Online zetten van producten en deze controleren op fotografie, productomschrijving, prijs, voorraad en of deze op de juiste plekken naar voren komen.

 

Heb je interesse?

Stuur dan je sollicitatiebrief plus CV voor 30 juni naar m.meeter@cyell.com t.a.v. Marije Meeter.

www.cyell.com