Stagiair(e) Styling Sleepwear

Fulltime vanaf september

Cyell is een internationaal bedrijf en staat aan de top met haar collecties dames bad- en nachtkleding in Europa. Cyell onderscheidt zich door haar unieke - en eigenzinnige handschrift, een scherp oog voor detail, continue kwaliteit en een perfecte pasvorm. Al meer dan 20 jaar Cyell is een internationaal Beachwear en Sleepwear merk. Er wordt met gedrevenheid, passie en plezier aan dit succes gewerkt. De cultuur van het Friese bedrijf kenmerkt zich door passie, betrokkenheid en een no-nonsense aanpak waarbij de mens centraal staat.

 

Jouw rol:
Je krijgt de kans om mee te draaien in het Styling team voor Sleepwear  van Cyell. Een unieke mogelijkheid om uitgebreid kennis te maken met alle onderdelen die styling met zich mee brengt. We geven je veel verantwoordelijkheid en dat biedt jou de mogelijkheid om in een korte tijd veel te leren. Je ondersteunt het team o.a. op het gebied van het gehele proces rondom een collectie opzetten, je werkt veel met Illustrator, Excel en Indesign. Je doet productiecontroles op de binnengekomen samples, werkt aan het collectieboek en zorgt dat dit netjes en correct afgeleverd wordt aan het marketing-team. Verder help je waar nodig.

 

Wie ben jij:
-  Je volgt een MBO opleiding. Het liefst volg je een opleiding op het gebied van Mode of Styling.

- Uiteraard heb jij affiniteit met mode en lifestyle. Oftewel, alles wat met fashion, swimwear en sleepwear te maken heeft!

- Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een nauwkeurige werkhouding.

- Je bent enthousiast, creatief, ambitieus en een teamplayer.

- Kennis van Illustrator en/of Indesign is een pluspunt.

 

Hoofdtaken:
- Styling afdeling assisteren in het algemeen.

 

Heb je interesse?

Stuur dan je sollicitatiebrief plus CV naar F.braaksma@cyell.com t.a.v. Ferdinanda Braaksma.