• Kwaliteit staat voorop, al meer dan 25 jaar
  • Ontdek de nieuwste swimwear collectie
  • Werkdagen voor 15u besteld, zelfde dag verstuurd
  • Perfecte pasvorm in cupmaten, A t/m G
NL

5x Badpakken trends voor 2022

Door Iris S.
Bijgewerkt op 19 mei 2022

Draag jij het liefst een badpak? Dit is wat je de komende zomer ongetwijfeld gaat zien. Ontdek de trends en laat je verrassen.


 

 


1. Badpak met V-hals

Het badpak met diepe V-hals is altijd een goede keus en zal ook in 2022 weer een trend zijn. Een diep uitgesneden hals zorgt voor een elegante stijlvolle look. In de CYELL collectie vind je V-hals badpakken met beugels, met voorgevormde cups of een combinatie van beiden. 

 

2. Animal Prints


Ook dit jaar weer razend popular; badpakken in dierenprints. Ben je fan van meer natuurlijke tinten, ga dan voor een badpak uit onze Leopard Love collectie. Feit blijft dat deze tinten prachtig staan bij vrijwel alle huidtypes, so you can’t go wrong! De animal prints zorgen voor die exotische touch. Daarover gesproken zie je ook steeds vaker dat exotische, tropische prints gecombineerd worden met dierenprints. Zoals terug te zien in onze badpakken van Botanic Beauty collectie. Een mix van alles dus!

 

3.  Vierkante hals


halslijn. Deze vorm zorgt voor een chique en tevens sportievere look. Daarbij is dit badpak ook nog eens ontzettend flatterend. Onze vierkante-hals badpakken zijn uitgevoerd in een luxe structuurstof of trendy print. Welke is jouw favoriet? 

 
4. Overslag Badpakken


Gestrikte badpakken aan de zijkant. Super trendy, stijlvol. Het wikkel-effect zorgt er ook nog eens voor dat jouw taille wordt benadrukt. 

5. It's all about the details

Als je houdt van ruffles, volants, embroderie, bedeltjes, noem het maar op, dan zit je bij CYELL helemaal goed. Onze badpakken zijn rijk in detail en we love it! Heb je een wat Kleiner decolaté, ga dan voor een badpak met ruches, dit geeft jouw borsten een enorme boost. Romantischer en vrouwelijker kan het haast niet. 

 

***