Onze collecties

CYELL introduceert jaarlijks in februari een nieuwe Swimwear collectie, waarvan een gedeelte al vanaf december als Early Delivery verkrijgbaar is. Daarnaast is er nog een High Summer collectie, welke jaarlijks in de maand juli wordt uitgeleverd, en een Never Out Of Stock (NOOS) collectie. De NOOS collectie is zoals de naam al suggereert het hele jaar rond verkrijgbaar, zodat er voor iedereen die ook buiten het badseizoen op zoek is naar mooie badkleding met een goede pasvorm wat wils is. Naast de Swimwear collecties introduceert CYELL twee keer per jaar een Sleepwear & Homewear collectie. CYELL onderscheidt zich door vrouwen het gevoel van happiness en comfort te geven en haar collecties benadrukken de natuurlijke schoonheid die in iedere vrouw zit. Het streven naar de perfecte pasvorm en kwaliteit staan hoog in het vaandel.

CYELL Swimwear
Geïnspireerd door de natuur en tropische bestemmingen kenmerkt de CYELL Swimwear collectie zich door haar opvallende prints en kleurgebruik. De CYELL Swimwear collectie wordt altijd ontworpen met een bijzonder oog voor detail en in hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast staat de CYELL Swimwear collectie na meer dan twee decennia aan deskundige ervaring, bekend om haar perfecte pasvorm. Ook voor vrouwen met een grotere cupmaat. De CYELL Swimwear collectie is dan ook verkrijgbaar in maat 36 tot en met 44 en in de cupmaten A tot en met F. Bovendien bevat de CYELL Swimwear collectie altijd diverse accessoires, zoals jurken en tunieken, om je beach look compleet te maken.

CYELL Sleepwear & Homewear
Waar de zomer Sleepwear & Homewear collectie wordt geïnspireerd door dromerige tropische bestemmingen, ontstaat de wintercollectie uit een verlangen naar knusse avonden voor een knisperend haardvuur. De stijlvolle, comfortabele en vrouwelijke CYELL Sleepwear & Homewear collectie is ontworpen voor de nacht of tijdens een ontspannende dag thuis. De hoogwaardige, natuurlijke kwaliteiten zorgen voor happiness en beautiful comfort. De collectie bestaat uit onder andere pyjama's, nachtjurken, badjassen, leggings en sweaters en is verkrijgbaar in maat XS tot en met XXL.