Onze collecties

Cyell introduceert jaarlijks een nieuwe Beachwear collectie en twee keer per jaar een Sleepwear & Homewear collectie. Deze staan bekend om de hoge kwaliteit en zijn verrassend, vernieuwend en hebben een perfecte vrouwelijke pasvorm.

 

Cyell Beachwear
In de geest van avontuur en de ontdekking van de natuur. De kleurrijke Cyell Beachwear collectie is een ontdekking van overweldigende en variërende kleuren. De Beachwear collectie doet denken aan tropische eilanden, lange stranden en eindeloze zomerdagen. Cyell ging op reis naar verre landen en heeft zich laten inspireren door oriëntaalse designs, tropische planten en dieren en Afrikaanse versieringen. De collectie wordt ontworpen met een bijzonder oog voor detail en in hoogwaardige kwaliteit. De Cyell Beachwear collectie is verkrijgbaar in maat 36 tot en met 44 en in de cupmaten A tot en met F.

 

Cyell Beachwear Special Care
Sinds 2008 maakt Cyell een collectie voor vrouwen met (een) borstprothese(s). Deze Beachwear Special Care collectie is ontwikkeld in samenwerking met een medisch erkende speciaalzaak. Ieder item is voorzien van een geïntegreerd hoesje om de prothese(s) onopvallend te dragen. De modellen kunnen zowel als halter als met rechte schouderbanden worden gedragen en zien er extra vrouwelijk uit door de mooie v-hals. Kleine oneffenheden worden verhuld door het gebruik van foam cups en door het gebruik van hoogwaardige materialen zijn de producten extra zacht op de huid. De collectie bestaat uit bikini’s, tankini’s, badpakken en bijpassende accessoires die verkrijgbaar zijn in de maten 36 tot en met 44 in de cupmaten B en D met een breed pasbereik.
Cyell is zich erg bewust van de gevolgen van borstkanker, waar nog steeds één op de negen vrouwen mee te maken krijgt. Daarom heeft zij voor deze doelgroep stijlvolle en comfortabele badmode ontwikkeld. Cyell doneert een deel van de ‘Beachwear Special Care’ opbrengsten aan de KWF kankerbestrijding en stichting Pink Ribbon. Sympathy in being.

 

Cyell Sleepwear & Homewear
Ervaar de lange dagen van de zomer en geniet van de mooiste kleuren van de zonsondergang. De stijlvolle, comfortabele en vrouwelijke Cyell Sleepwear & Homewear collectie is een mix van zomerse romance met een hint van avontuur, ontworpen voor de nacht, tijdens een ontspannende dag thuis of tijdens yoga. De hoogwaardige, natuurlijke kwaliteiten zorgen voor happiness en beautiful comfort. De collectie bestaat uit onder andere pyjama's, nachtjurkjes, badjassen, leggings en sweaters en is verkrijgbaar in maat XS tot en met XXL.