• Kwaliteit staat voorop, al meer dan 25 jaar
  • Ontdek de nieuwste swimwear collectie
  • Werkdagen voor 15u besteld, zelfde dag verstuurd
  • Perfecte pasvorm in cupmaten, A t/m G
NL

De perfecte bikini

Door Femke de Haan
Bijgewerkt op 01 juni 2021

De perfecte bikini

 

 

Iedereen kent het gevoel volgens mij wel…bikini stress! De zomer is in zicht, vakantieplannen worden gemaakt en de koffer wordt in gedachten al ingepakt. Zon, zee en ontspanning komen er hopelijk weer aan! Dit momentje van geluk wil je ook graag meenemen al tijdens de aankoop van je nieuwe bikini. En toch blijkt dit voor veel vrouwen best een hele opgave te zijn. Niet zo raar natuurlijk, want je wilt je graag zeker voelen, ook op momenten dat je niet zoveel aan hebt.

Goede pasvorm én er leuk uitzien dat gaat samen!

Zekerheid heb je als je helemaal happy bent met je nieuwe bikini of badpak. En de basis daarvan ligt bij een goede pasvorm! Pasvorm is net zoals bij lingerie, voor badkleding hét allerbelangrijkste; naast dat het dan helemaal goed zit, maakt het je echt mooier! Het moet perfect aansluiten, goede cup vormen hebben, stevigheid bieden en van mooie kwaliteit zijn gemaakt. Dán kun je de hele dag zorgeloos in en uit het water, zonnebaden, achter je kinderen aan rennen, langs de zee lopen en flaneren op het strand. Maar het moet er óók heel leuk uitzien! Ik houd van het perfecte plaatje, ben natuurlijk wel echt gek op fashion! En de combinatie van goede pasvorm en de juiste look vind ik terug in badkleding van Cyell. Zoveel leuke printjes om uit te kiezen, die dan vervolgens weer in allerlei verschillende modellen worden aangeboden. Echt voor ieder figuur iets passends, want het zijn de kleine trucs die het doen. Slim shoppen dus!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tips & tricks voor elk figuurtype

Heb je bijvoorbeeld rondingen op je heupen maar wil je wel een beetje sexy broekje, dan is een model met striksluiting aan de zijkant perfect. Dit houdt het een beetje luchtig, jong en speels. Wil je de breedte van je heupen juist helemaal ontzien, leg dan de aandacht op je bikini top. Een halter bikini of bandeau top maken je schouders juist wat breder en zo is alles mooi in verhouding. Bij een grote cupmaat zou ik deze tops niet aanraden. Kies dan voor een stevige beugel bikini, die mooi aan de onderkant van de borsten aansluit en waarbij de bandjes goed te verstellen zijn. Op deze manier zorg je ervoor dat de stof op de rug op dezelfde hoogte zit als de bikini aan de voorkant en kan het niet gaan zakken. Heb je een heel recht figuur, zoek dan naar de items die je juist vrouwelijke vormen geven; voorgevormde bikini tops voor push-up effect bijvoorbeeld.

Trends die je mooier maken

Persoonlijk ben ik echt fan van het badpak en dus heel blij dat dit modisch gezien nog steeds helemaal hip is! Het heeft zo’n trendy, stijlvolle uitstraling en daarnaast nog veel meer positieve eigenschappen. Het verhult een buikje, kan een taille maken én je voelt je wat minder naakt. De taille wordt extra gecreëerd door accenten als knopen, plooien of een striksluiting op die hoogte. Van trends kun je dus soms heel handig gebruik maken. En dat geldt ook voor de hoge taille slip, daar mag je in gezien worden! Die geeft vorm aan je lichaam, creëert langere benen en laat je buikje minder aanwezig zijn.

My Cyell favorites

Na al deze theoretische tips kom ik natuurlijk nog wel even terug op het leukste onderdeel…de prints! Dessins zijn heel persoonlijk en spreken je aan of niet. Net zoals kleur. Wel is het goed om te bedenken wat een kleur bij jouw huid doet en gáát doen. Want alles staat anders als je al een paar dagen zon hebt gehad. Zelf ben ik gek op wat donkere en natuurlijke kleuren, ik noem ze altijd de “non-colors”. Mijn favorieten uit deze collectie zijn de prints die aan panter doen denken, Spot On & Pantera. En wie mijn blog vaker leest, kent mijn liefde voor mix and match. De serie Blossom, bloemetjes in marine en wit, sluit hier helemaal op aan. Het wordt nog moeilijk kiezen!

 

 

 

Fashion items maken de look compleet

Ok….en als de keuze gemaakt is, dan ben je er natuurlijk nog niet! De look is pas compleet met een bijpassend kaftan, jurkje of pareo. Zo makkelijk om er snel even bij aan te trekken én je ziet er superleuk uit, als je gaat lunchen op het strand of je favoriete drankje haalt bij de beachbar. Ik ben helemaal weg van de lange jurk en de jumpsuit uit deze collectie. Die zijn zo mooi dat je die ‘s morgens bij het bezoek aan het plaatselijke marktje of ‘s avonds op het terras gewoon kunt dragen. Kijk daar word ik gelukkig van!

Bekijk hier de nieuwste Zomer Collectie