• Kwaliteit staat voorop, al meer dan 25 jaar
  • Ontdek de nieuwste swimwear collectie
  • Werkdagen voor 15u besteld, zelfde dag verstuurd
  • Perfecte pasvorm in cupmaten, A t/m G
NL

Happy Valentine's Day

Door Femke de Haan
Bijgewerkt op 14 februari 2021

Happy Valentine's day

5x het ideale Valentijnscadeau waar iedere vrouw blij van wordt

Het is bijna Valentijnsdag! Het moment om je geliefde te verrassen of jezelf lekker even in de watten te leggen. Het blijft elk jaar weer een uitdaging om een origineel cadeau te bedenken. In deze blog hebben wij een selectie gemaakt van prachtige items waar iedere vrouw blij van wordt! En… goed nieuws; met de code WELOVEYOU krijg je 20% korting op alle items uit de CYELLxKIRSTEN Celebrate Collectie. Ook zijn er Gouden Harten verstopt in de verzenddozen. Vind jij een Gouden Hart? Dan verdien jij jouw aankoopbedrag terug. Plaats je bestelling tussen 6-14 februari en misschien ben jij wel die gelukkige vinder! Kortom, genoeg reden om nu jouw perfecte Valentijnscadeau op de kop te tikken!

 

 

1. Luxury night - Loungepak

 

Zijdezacht, luxe en stijlvol. Welke vrouw wordt daar nou niet blij van? You can’t go wrong met dit prachtige pak. Shop nu alle items uit de CYELL x KIRSTEN celebrate collectie met 20% korting!

Bekijk hier!

 

 

2. Scarlet - Bikini

 

Rood, de kleur van de liefde! Met deze tijdloze en elegante bikini zit je altijd goed. Ook verkrijgbaar in het zwart.

Bekijk hier!

 

3. Spot on - Tunic

 

Go wild deze Valentijn, en ga voor dit heerlijke luchtige tuniekje met trendy animal spots. Complete your look en match jouw favoriete swimwear met onze bijpassende beachwear.

Bekijk hier!

 

4. Wild orchid - Bikini

 

Een lust voor het oog is de prachtige bloemenprint Wild Orchid. Romantisch en stijlvol. Dat is toch wat je wilt met Valentijn?

 
Bekijk hier!

 

5. Pagoda - Kimono

 

Pagoda is een must-have! Weer zo’n romantische bloemenprint in prachtige kleuren. Heerlijk comfortabel en ideaal voor in huis.

 
 
Bekijk hier!