• Ontdek de nieuwste swimwear collectie
  • Perfecte pasvorm in cupmaten, A t/m G
  • Kwaliteit staat voorop, al 25 jaar

Het badritueel

Door Femke de Haan
Bijgewerkt op 15 oktober 2020

Het badritueel

He zorg je voor die ultieme ontspanning?

 

Pagoda Homewear Collection

Een ultiem ontspanningsmoment; het nemen van een lekker warm bad na een drukke dag. Iets waarvoor we meer de tijd zouden moeten nemen. Het voelt therapeutisch aan, vermindert stress, zorgt voor innerlijke rust en we voelen ons fris. Daarnaast bevordert een warm bad de bloedcirculatie en helpt het stijve en vermoeide spieren weer los te maken. Kortom, genoeg redenen om dat bad vol te laten lopen. Maar hoe zorg je nou voor die ultieme ontspanning? Wij helpen je op weg:


Gun jezelf me-time

Heb je vaak drukke dagen? Zet dan een groot kruis in je agenda en plan me-time in voor jezelf. Tijd voor jezelf nemen is niet egoïstisch, je trekt je gewoon even terug en dat is prima. Laat je vooral ook niet afleiden. We begrijpen dat het verleidelijk is, maar neem je telefoon niet mee. Je bent even ouderwets onbereikbaar, heerlijk toch? Lees lekker een tijdschriftje of beter nog; doe je ogen dicht. Even niks moeten, maar gewoon even genieten van de warmte van het bad.

Zorg voor heerlijke badproducten

Het nemen van een bad is ook een verwen momentje. Dus zorg dat je heerlijke badproducten in huis haalt met jouw favoriete geur. Voor een volledig ontspannen gevoel kan een scheut badschuim natuurlijk niet ontbreken. Het reinigt, het water blijft langer warm en het maakt de huid heerlijk soepel en zacht.

Creëer een wellness sfeer in je badkamer

Tover je badkamer om tot een mini-wellness voor de ultieme ontspanning. Steek kaarsjes aan, dim de lichten en zet een rustig sfeervol muziekje aan via bluetooth. Zo kom je lekker in de stemming.  Zet de verwarming aan en hang hierover je handdoek. Als je uit gebadderd bent, droog je jezelf af met je voorverwarmde handdoek en trek je heerlijk je super zachte pyjama aan en je luxe comfortabele badjas. Dat is wat we noemen; jezelf in de watten leggen!

 

 

Dus laat dat bad maar vollopen, voeg een scheut geurende badschuim toe en steek een paar kaarsjes aan. Ervaar het effect en geniet van de me-time die je verdient.

With love, team CYELL