• Ontdek de nieuwste swimwear collectie
  • Perfecte pasvorm in cupmaten, A t/m G
  • Kwaliteit staat voorop, al 25 jaar

Resort Collection 2023

Door F. den Hartog
Bijgewerkt op 20 december 2022


CYELL presenteert met trots haar SS23 Resort collectie, waarbij prachtige printen, luxueuze stoffen, vrouwelijke vormen en elegantie centraal staan. Oog voor detail en het creëren van de perfecte pasvorm maakt deze collectie meer dan CYELL chic. De vijf series zijn met liefde en aandacht ontworpen, speciaal voor jou.

 

 

Solid Snake 

Gracieus, sierlijk en enigszins mysterieus. Woorden die perfect aansluiten bij de prachtige Solid Snake swimwear. De luxe structuurstof zorgt voor dat beetje extra, waardoor het niet saai wordt. Straal kracht en zelfverzekerdheid uit in Solid Snake.

 

 

Wavy Water

Wist jij dat water alles representeert wat binnen in ons stroomt? Denk aan stromende liefde, passie en onze diepste verlangens. Swimwear met een betekenis... De royale blauwe kleur in combinatie met het zachte wit past mooi bij iedere huidskleur.

 

 

Palm Springs

Droom weg naar een tropisch paradijs met onze Palm Springs swimwear, een heerlijk zomerse print. Afgewerkt met donkerblauwe, fuchsia roze en gouden details. Palm Springs is de definitie van luxe, elegantie en vrouwelijkheid. Goed te combineren met de sierlijke Solid Snake stijl.

 


 

Desert Glow

Voel je elegant en verleidelijk in onze Desert Glow swimwear, als een echte powervrouw. Door het dragen van dit schitterende exemplaar heb je een echte eyecatcher te pakken. Because nobody can’t resist a little bit of gold…can you?

 

Flora Fuchsia

Fuchsia roze is trend en gaan we veel terug zien dit seizoen. Het is een warme kleur, die tegelijkertijd ook levendigheid uitstraalt. De stijlvolle structuur stof met bloemmotief maken de bikini’s nog vrouwelijker. 

 

Welke stijl is jouw persoonlijke favoriet? Ontdek hier alle stijlen van de nieuwe SS23 Resort Collectie.