• Kwaliteit staat voorop, al meer dan 25 jaar
  • Ontdek de nieuwste swimwear collectie
  • Werkdagen voor 15u besteld, zelfde dag verstuurd
  • Perfecte pasvorm in cupmaten, A t/m G
NL

Swimwear trends

Door Femke de Haan
Bijgewerkt op 25 maart 2020

Swimwear trends

This seasons must haves!

 

Onze designers reizen de hele wereld over, voor inspiratie en om de laatste trends te ontdekken. Van kleuren, tot pasvormen, tot prints en materialen, ieder ontwerp wat ze maken, is doordrongen van passie, kennis, zorg en met een oog voor trends. Altijd met een tijdloos karakter en een perfecte fit voor jouw lichaam.
 

Ruffles

Voor een vrouwelijke touch aan je swimwear, overweeg dan de ruffle trend! In onze SS20 collectie is een van onze favoriete en speelsere stijl de Oh My Lobster, met ruffles in overvloed. Wanneer er een briesje langs dit elegante detail waait, brengt dit deze look helemaal tot leven.



Asymmetrische badpakken

One shoulder badpakken zijn een echte eye-catcher! Stijlvol en veelzijdig, want onze one shoulder bakpakken komen met een extra schouderbandje. Zo kan je de look behouden maar met wat extra support.

 

 
Retro inspired

Retro inspired beugels zie je meer terug in bikini tops dan ooit tevoren. De beugel is wordt steeds meer ingezet als een opvallend design detail. Of je nu een kleinere of grotere cupmaat hebt, deze stijl voelt op en top vrouwelijk en ondersteunend en is verkrijgbaar in een groot aanbod pasvormen en prints.

 

 
V detail

We hebben onze vertrouwde stijl 212 nieuw leven ingeblazen! Deze bikini slip heeft een upgrade gekregen voor een on-trend randje. Het flatterende V detail op de heupen zorgt voor een afkledend effect.

 

 
Materiaal met textuur

Voor als je van minimalistische eye-catchers houdt; dit seizoen is swimwear met textuur helemaal on trend, Van delicate materialen tot een wat grovere rib of een doorschijnend kantje. Wanneer prints niet jouw ding zijn, ga dan voor een getextureerde set zoals onze Rib Coral of Rib Esmerald. Een solid met textuur is een geweldige en elegante basic.

 

 
Floral prints

Deze klassieker is deze zomer een ware trend! De uitvergrote schilderachtige variant welteverstaan. Een kleurrijk pallet op een lichte achtergrond, in combinatie met vrouwelijke pasvormen is deze serie een echte must-have!

 

 
Animal inspired

Wie dacht dat de animal print tot vorig seizoen behoorde, ook deze zomer is het weer een ware trend! Dit seizoen ontdekken we verschillende manieren om deze iconische prints te gebruiken. Van artistieke interpretaties van de leopard print in complementaire kleuren tot fijn gebreide slangen prints met een glittertje, dit seizoen gaat de animal print een stapje verder!