• Kwaliteit staat voorop, al meer dan 25 jaar
  • Ontdek de nieuwste swimwear collectie
  • Werkdagen voor 15u besteld, zelfde dag verstuurd
  • Perfecte pasvorm in cupmaten, A t/m G
NL

The Holiday Packlist Top 5

Door Dani L.
Bijgewerkt op 13 oktober 2022

Vlieg jij snel naar jouw zonnige vakantiebestemming? Dan zijn dit de meest gewilde items voor in jouw koffer! Ontdek hoe je het kunt combineren en laat je verrassen.

 

1. Zwart badpak met V-hals

Jaaa dit is er eentje waar iedere vrouw toch mooi in is! Het badpak met diepe V-hals is altijd een goede keus en een bijkomend voordeel; het is tijdloos! Een diep uitgesneden hals zorgt voor een elegante stijlvolle look. Combineer het badpak met een trendy strandbroek en een gestreepte tas voor een sophisticated look.

 

 




2. Nature Love Kimono Dress

Ook dit jaar weer razend popular; de kimono dress! Ben je fan van natuurlijke groene tinten met een frisse twist dan zal jou deze strandkimono prachtig staan! De tinten staan vrijwel alle huidtypes, so you can't go wrong! Hoe fijn dat hij zeer licht in gewicht is en erg weinig plek inneemt in je koffer? Terwijl je look rijk en fantastisch zal zijn. Een topper dus, en nog leuker; we hebben er ook bijpassende bikini's bij, zie nummer 3!


 


 

3.  Nature Love Bikini

Een goede pasvorm doet jouw lijf stralen! Dat is wel te merken wanneer je deze bikini aantrekt, het zit als een huis, en wel op 4 verschillende manieren! Het geeft je borsten een mooie vorm en de juiste steun, zelfs als je hem strapless draagt. Je strikt de bandjes dan over de cups naar achteren toe. Deze top heeft meerdere bandjes waardoor je het op 4 verschillende manier kan dragen; bandjes over je schouders, halter, gekruiste bandjes of strapless. Verkrijgbaar in cupmaten van B t/m F. Wie is al fan?

 

 

 

 

4. Loungepak voor in het vliegtuig

Als stijlvolle vrouw stap jij ook graag verzorgd het vliegtuig in. Hoe fijn is het dan dat CYELL dit zeer comfortabele loungepak heeft ontworpen die voor het oog er uitziet alsof je casual chique gekleed bent. Weg met die joggingpakken en investeer in een twee-in-een luxe pak om heerlijk in te loungen of te shinen. Ook verkrijgbaar in een warm beige kleur. Fijne reis alvast!

 

 

5. Pantoffels it is!

Wist je al dat een mooie pantoffel nu behoort tot de categorie schoenen? Draag het met een dikke sok voor een trendy look onder je outfit of stop ze in je handbagage voor een comfortabele zit naar jouw bestemming. Wij doen ze niet meer uit! Verkrijgbaar in twee kleuren, bruin en lichtblauw. Heerlijk op je sloffen!

 

 

 

***