• Ontdek de nieuwste swimwear collectie
  • Perfecte pasvorm in cupmaten, A t/m G
  • Kwaliteit staat voorop, al 25 jaar

Zonnige paastafel

Door Femke de Haan
Bijgewerkt op 10 april 2020

Zonnige paastafel

Gezellige tafelschikking voor thuis

 


Ik houd er van om de basis in natuurtinten te houden. Zachtgrijs tafellinnen, houten planken, servies in natuurlijke vormen gecombineerd met gouden bestek. Decoreer de borden met nonchalant gevouwen linnen servetten, in de vorm van Paashaas oren en houd ze bij elkaar met een servetring. Voor een kleurrijke touch, style het geheel met gedroogde mango stukjes en rozemarijn takjes. Uiteraard kan een glas prosecco niet missen op de Paastafel! Stop een paar plakjes citroen in de waterglazen voor een feestelijke look.

 


Snijd de passievrucht doormidden om een exotische decoratie te creëeren voor de brood en kaasplank. De physalis, gedroogde mango chips, blauwe bessen en de gesneden baby komkommer geven kleur en een feestelijke touch. Houd de positionering van de hapjes een beetje nonchalant, zo krijg je een natuurlijke look als resultaat. Maak het geheel compleet met verse vijgen en wat stukjes toast, samen met de kazen en jouw Paas brunch tafel ziet er uit als het gezelligste restaurant!

 

 

Plaats de borden in een diagonale lijn op tafel. Dit creëert een gezellige tafel styling. Ga voor een vaas in een natuurlijke look met een paar veldbloemen om het af te maken en leg gedroogde bloemen op het tafelkleed voor een stijlvolle, sophisticated look. Vergeet de eieren niet! En klaar is jouw…