Verzend & retour

VERZENDEN
U betaalt bij Cyell geen verzendkosten binnen Nederland, Duitsland en Engeland. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met uw artikelen, kunt u deze ruilen of retourneren binnen 14 dagen. De kosten voor retour sturen van artikelen zijn voor de klant.

RETOURNEREN

  1. U stuurt altijd het retourformulier (reeds ontvangen bij uw bestelling) volledig ingevuld mee met uw retourpakket;
  2. Uw retour vindt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling plaats
  3. Indien wij uw retour in goede orde (met ingevuld retourformulier, ongebruikt, met originele labels en zonder beschadigingen, bij voorkeur in originele verpakking) ontvangen, ontvangt u binnen tien werkdagen het aankoopbedrag terug op het rekeningnummer waar u de bestelling mee heeft voldaan.
  4. Stuur het pakket via het postkantoor retour met de bijgevoegde adressticker. U bent zelf aansprakelijk voor de aankomst van uw retourzending. Wij raden u dan ook aan om uw pakket te retourneren met track & trace en het bewijs van verzending goed te bewaren. Op uw verzendbewijs staat een barcodenummer waarmee het pakket traceerbaar is, zo is altijd direct te achterhalen waar uw pakket zich bevindt.

OMRUILEN
Wilt u een artikel omruilen, dan stuurt u het te ruilen artikel retour op de bovengenoemde wijze. U ontvangt uw aankoop bedrag binnen tien werkdagen terug op het rekeningnummer waar u de bestelling mee heeft voldaan. U kunt online direct het juiste artikel opnieuw bestellen.