• Gratis levering in NL, BE en DE
  • Vóór 15:00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Kwaliteit staat voorop, al meer dan 25 jaar
  • Shop nu, betaal later met Riverty
NL

Duurzame swimwear

Door Naomi
Bijgewerkt op 28 april 2024

Sustainable swimwear

Swimwear die zowel stijlvol als vriendelijk voor de planeet is. CYELL wil haar steentje bijdragen en heeft daarom een scala aan duurzame swimwear gemaakt. De duurzame series zijn gemaakt van gerecyclede stoffen. De stofkwaliteit zoals je van CYELL gewend bent, maar dan van gerecycled plastic. Zo kun je met een gerust hart genieten van al het plezier dat de zomer te bieden heeft.

 

Materialen die het verschil maken

Waarom kiezen voor onze duurzame swimwear? De stof die we gebruiken voor deze swimwear bestaat voor 80% uit gerecyclede polyamide. De stof wordt gemaakt van gerecycled plastic, zoals plastic flessen. Door het gebruik van deze materialen verminderen we onze hoeveelheid afval en we verminderen onze ecologische voetafdruk.

 

Stijlvol en ethisch

De stof van deze series is van hoge kwaliteit en zit comfortabel, wat betekent dat de badkleding lang meegaat en minder snel vervangen hoeft te worden. Daarbij ziet onze badkleding er ook nog eens fantastisch uit! CYELL biedt een scala aan stijlvolle en trendy modellen die perfect zijn voor een dagje op het strand of aan het zwembad. Swimwear van hoge kwaliteit én de aarde wordt er blijer van. Dat is iets waar wij weer blij van worden!

 

Ontdek onze duurzame series

 

Bora Bora

De Bora Bora serie is tropisch, trendy én duurzaam. De Bora Bora badkleding heeft een kleurrijk bloemenpatroon die een exotische uitstraling heeft. De perfecte print voor warme zomerdagen. Combineer de swimwear met de duurzame Bora Bora strandjurk om jouw zomerlook helemaal af te maken.

Bekijk hier onze Bora Bora swimwear serie.

 

Japanese Floral

Ontdek onze Japanese Floral swimwear. Deze badkleding heeft een rustgevende uitstraling die elegant is. Naast dat deze serie de prachtige schoonheid van Japanse flora heeft, is de badkleding ook nog eens duurzaam! Een echte must-have voor de zomer. 

Bekijk hier de Japanese Floral swimwear serie.

 

Summer Silence

Elegant en charmant: de Summer Silence swimwear is perfect voor relaxte dagen bij het zwembad of op het strand. Door de prachtige blauwe tint past de swimwear overal bij. De badkleding is gemaakt van 83% gerecyclede polyamide en is daardoor een geweldige duurzame keuze voor de zomer.

Bekijk hier de Summer Silence swimwear serie.

 

Peacock

De print van onze Peacock swimwear omarmt verschillende tinten paars. De badkleding is gemaakt van hoogwaardige, gerecyclede materialen met prachtige kleuren en motieven, geïnspireerd door de veren van een pauw. Met de peacock swimwear spring je er deze zomer tussenuit.

Bekijk hier de Peacock swimwear serie.

 

Fluid Flowers

Een levendige print en milieuvriendelijke materialen, dat is de Fluid Flowers swimwear serie. Deze badkleding is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook stijlvol en trendy. De bloemenprint, met verschillende verleidelijke paarse tinten, is perfect voor een zonnige bestemming. Straal in stijl én draag bij aan een groenere wereld met de Fluid Flowers serie.

Bekijk hier de Fluid Flowers serie.