• Kwaliteit staat voorop, al meer dan 25 jaar
  • Ontdek de nieuwste swimwear collectie
  • Werkdagen voor 15u besteld, zelfde dag verstuurd
  • Perfecte pasvorm in cupmaten, A t/m G
NL

Timeless Classics

Door Ilse
Bijgewerkt op 01 maart 2024

Ben jij op zoek naar een bikini die nooit uit de mode raakt, jaren meegaat en altijd beschikbaar is? Dat is precies wat onze ‘Never Out Of Stock’ collectie biedt. In deze collectie vindt je de beste basics met een perfecte pasvorm, een ideale bikini die je keer op keer wil dragen. Je vindt deze items in onze best verkochte modellen, geschikt voor cupmaat A tot F.

 

De kracht van onze NOOS items 

Ken jij het gezegde ‘less is more’? Dat is precies wat wij willen bereiken met onze NOOS collectie. Alle bikini’s en badpakken zijn verkrijgbaar in 2 neutrale kleuren. Deze beperking in kleur benadrukt de kracht van eenvoud, waardoor de items in elke strandgarderobe passen. Ook de verschillende stijlen zijn eindeloos met elkaar te combineren. Ga voor een klassieke bandeau top, of voor een tijdloze triangel. Ook kun je in deze collectie terecht voor het perfecte badpak. Kies voor een badpak met een rechte halslijn en een prachtige open rug, of ga voor een stijlvol V-hals badpak met een diep decolleté.

 

1.Caviar

Een goede zwarte bikini of badpak is een echte ‘must have’ in je zomergaderobe. Zwarte bikini’s zijn veelzijdig, tijdloos en altijd in de mode. Daarnaast hebben zwarte bikini’s het voordeel dat ze flatterend zijn voor alle lichaamstypes. Het geeft een afslankend effect, maar benadrukt ook op een elegante manier de natuurlijke contouren. Hierdoor kun jij je zelfverzekerd en stijlvol voelen in onze Caviar collectie, ongeacht je vorm of maat.

 

2.Scarlett

Rode tinten zijn tijdloos en klassiek. Een rode bikini is niet alleen trendy, maar blijft ook door de jaren heen een stijlvolle keuze. Rood is een veelzijdige kleur die bij verschillende huidtinten mooi staat. Of je nu een donkere of lichte huid hebt, grote kans dat een rode bikini jou goed staat. In onze Scarlett collectie vind je altijd een rode bikini of badpak die bij je past. Onze items zijn beschikbaar in verschillende stijlen, zoals triangel, bandeau, en meer.

 

Waarom kiezen voor een NOOS item?

De collectie is ideaal voor vrouwen die op zoek zijn naar duurzame en tijdloze items. In plaats van elk seizoen de nieuwste trends volgen, investeer je in een bikinistijl die blijvend is. Omdat de items altijd verkrijgbaar zijn, hoef je je geen zorgen te maken over het missen van een bepaalde stijl of maat. Je kunt de items eindeloos met elkaar blijven combineren!

 

Vind jouw perfecte 'Timeless Classic'!

Ga jij voor een classic zwarte bikini of toch liever een stijlvol rood badpak? Bekijk onze volledige Never Out Of Stock collectie hier.