• Ontdek de nieuwste swimwear collectie
  • Perfecte pasvorm in cupmaten, A t/m G
  • Kwaliteit staat voorop, al 25 jaar

Welke swimwear past bij jouw figuur?

Door Iris S.
Bijgewerkt op 11 april 2023

 
 
 
Vind jouw favoriet!
Welke swimwear past bij jou?

 

Hoe fijn is het dat je een bikini, badpak of tankini vindt die qua model jouw lijf doet flatteren? Wij helpen je graag op weg in jouw zoektocht naar jouw CYELL favoriet!
 
Wij zien graag iedere vrouw stralen in onze swimwear en dat kan alleen als jij je happy en zelfverzekerd erin voelt. Ieder lijf is uniek en je hebt inmiddels jouw eigen stijl ontwikkeld, dus bovenal: Blijf in de keuze dicht bij jezelf! Deze algemene tips en figuurtypes zijn slechts wat voorbeelden om je een klein beetje op weg te helpen.

 


1. Appelfiguur

 

Wanneer jij een appelfiguur hebt, is je buik voller dan de rest van je lichaam en heb je brede schouders en wat grotere borsten. Een groot voordeel van jouw appelfiguur zijn je benen. Hier mag je dan ook gerust al je aandacht aan geven. Wij adviseren jou een hoog uitgesneden bikinibroekje, zo lijken jouw benen optisch langer en leg je de nadruk op jouw slanke benen. Onze high-waistbroekjes met strikdetails zijn ideaal om de gewenste hoogte op de benen mee af te stellen. Voel je je comfortabeler in meer bedekkende swimwear om een buikje te verhullen? Dan is een tankini of badpak met plooidetails rond je taille heel geschikt voor jou.