• Kwaliteit staat voorop, al meer dan 25 jaar
  • Ontdek de nieuwste swimwear collectie
  • Werkdagen voor 15u besteld, zelfde dag verstuurd
  • Perfecte pasvorm in cupmaten, A t/m G
NL

All That Glitters

Door Ilse
Bijgewerkt op 04 maart 2024

CYELL Glitter badmode: Laat Jouw Stijl Stralen!

Ben je op zoek naar een manier om jouw strandlook naar een hoger niveau te tillen? Of wil je gewoon een vleugje glamour toevoegen aan je zomergarderobe? Zoek niet verder! Glitter bikini’s en badpakken zijn dé must-have van het seizoen, en we kunnen niet wachten om je alles te vertellen over deze sprankelende trend.

 

Waarom een glitter bikini?

Glitter bikini’s zijn niet alleen een fashion statement, ze zijn ook een expressie van jouw unieke stijl en persoonlijkheid. Of je nu kiest voor subtiele glitters of een opvallend glitterpatroon, deze items voegen direct een dosis glamour toe aan elke strandoutfit. Perfect voor een zonnige stranddag!

 

Mystic Glow

Betoverend Blauw: Ontdenk onze Mystic Glow badmode. Duik in de wereld van pure elegantie en tijdloze stijl met onze Mystic Glow, waar betoverend blauw samensmelt met subtiele glitters voor een look die zowel verfijnd als sprankelend is.

Evening Glam

Evening Glam omarmt de krachtige aantrekkingskracht van paars. Deze diepe, rijke kleur met een subtiele glitter straalt passie en verfijning uit, waardoor je zelfvertrouwen en stijl naar voren komen. Of je nu de zonsondergang bewondert aan het strand of ontspant bij het zwembad, Evening Glam zorgt voor een betoverende aanwezigheid. Maak jouw strandlook helemaal af met een bijpassende tuniek of strandtas.


 

Desert Glow

De Desert Glow swimwear serie is tijdloos en straalt elegantie en charme uit. De warme tint van het goud kan de natuurlijke gloed van je huid versterken en een prachtige, stralende uitstraling geven. De Desert Glow swimwear serie geeft je daarnaast een gevoel van luxe en exclusiviteit. Met een prachtige gouden tint en verfijnde details, geef je jouw strandlook een luxueuze upgrade.

 

Verzorging van jouw glitter swimwear

Om ervoor te zorgen dat je glitter bikini of badpak er stralend uit blijft zien, is het belangrijk om deze op de juiste manier te verzorgen. Spoel je top altijd af met koud water na elk gebruik en laat hem plat drogen in de schaduw. Vermijd overmatige blootstelling aan zonlicht en chemische producten zoals chloor en zonnebrandcrème om de glitters te behouden.

 

Vind jouw perfecte glitter bikini! 

Ben je klaar om te stralen in een glitter bikini of badpak? Bekijk onze collectie en ontdek een scala aan prachtige ontwerpen die perfect passen bij jouw stijl en persoonlijkheid. Laat je glans zien en schitter deze zomer in een prachtige glitter bikini!