• Gratis levering in NL, BE en DE
  • Vóór 15:00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Kwaliteit staat voorop, al meer dan 25 jaar
  • Shop nu, betaal later met Riverty
NL

Brand story

Once you know..

Het verhaal van CYELL start aan de keukentafel van Cynthia. In de lente van ‘94. De zon schittert door het raam. Cynthia en haar vriendin Ella genieten van een lekkere kop thee. Beiden eind twintig. Druk sociaal leven, leuke baan. Verleidelijke vrouwen. Kortom: in de bloei van hun leven. Het gesprek gaat over vakantie. En over badmode.

Ze zijn de vluchtige en goedkope badmode ontgroeid. Ze kiezen tegenwoordig zelfbewuster. Laten zich niet meer zomaar de les lezen. Ze bepalen zelf wel wat bij hun past. En wat niet. Daarom zoeken ze iets nieuws. Stijlvoller, maar vooral niet saai. Met iconische prints. Maar niet schreeuwerig. En met een kwaliteit en pasvorm die hun lichaam doet stralen en hun sterke punten benadrukt. Zonder dat het ordinair wordt. Die zoektocht eindigt in een bijzonder nieuw avontuur. ‘Hoe gaaf zou het zijn als wij zelf…’

Nu, 25 jaar later, is CYELL hét merk voor zelfverzekerde vrouwen zoals jij. Want je kent jezelf en je lichaam. En omarmt het. Jij vaart je eigen koers en weet inmiddels dat de kleine dingen in het leven juist de grote zijn. Je kunt genieten van details. Zoals de schittering van de zon op de gebruinde schouder van je kind. Of die schaterlachende vriendin op dat volle terras. Net zoals je verliefd kunt worden op een ideaal kledingstuk. Zoals die bikini waar je jezelf zo fijn in voelt. Vrij en vol zelfvertrouwen. Omdat het zo goed bij je lichaam past. En met passie is gemaakt van de fijnste materialen. Met een kleurrijke print en unieke details.

Vandaag stralen ruim 1 miljoen zelfverzekerde vrouwen over de hele wereld in de swim- & sleepwear van CYELL. Vrouwen die inmiddels weten dat geluk juist in de kleine dingen is te vinden. Ken jij dat gevoel al?

CYELL swimwear & sleepwear

Once you know…