• Ontdek de nieuwste swimwear collectie
  • Perfecte pasvorm in cupmaten, A t/m G
  • Kwaliteit staat voorop, al 25 jaar

Verzenden & retourneren

 

Verzenden

 

Je betaalt bij CYELL geen verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland, België en Duitsland. Als je in Nederland op werkdagen vóór 12:00 uur besteld, ontvang je de bestelling bijna altijd de volgende dag in huis (m.u.v. feestdagen). Let op! De koper is verantwoordelijk voor de verzendkosten van een eventuele retourzending. Deze kosten kunnen variëren, afhankelijk van de tarieven van de verzendpartij.

Bij bestellingen buiten Nederland, België en Duitsland is de koper verantwoordelijk voor de verzend- en retourkosten. Bekijk hieronder de levertijden en prijzen.

Let op! Door de huidige Covid-19 situatie kunnen de levertijden naar de onderstaande landen langer duren dan hieronder staat vermeld. 

België gratis 2-5 werkdagen
Germany gratis 2-5 werkdagen
Andorra € 29,95 2-5 werkdagen
Austria € 9,50 2-5 werkdagen
Bulgaria € 28,95 2-5 werkdagen
Croatia € 29,95 2-5 werkdagen
Czech Republic € 8,95 2-5 werkdagen
Denmark € 13,50 2-5 werkdagen
Estonia € 17,95 2-5 werkdagen
Finland € 13,50 2-5 werkdagen
France € 11,50 2-5 werkdagen
Greece € 22,95 2-5 werkdagen
Hungary € 9,50 2-5 werkdagen
Ireland € 13,50 2-5 werkdagen
Italy € 11,50 2-5 werkdagen
Latvia € 17,95 2-5 werkdagen
Lithuania € 17,95 2-5 werkdagen
Monaco € 11,50 2-5 werkdagen
Netherlands Antilles € 24,30 4-7 werkdagen
Norway € 29,95 3-4 werkdagen
Poland € 11,50 3-4 werkdagen
Portugal € 12,50 3-4 werkdagen
Slovakia € 9,505 2-5 werkdagen
Slovenia € 20,50 4-7 werkdagen
Spain € 12,50 2-3 werkdagen
Sweden € 18,50 2-5 werkdagen
Switzerland € 29,95 3-4 werkdagen
United Kingdom € 8,50 2-4 werkdagen

 

Retourneren

 

Mocht u niet tevreden zijn met uw artikelen, dan kunt u deze ruilen of retourneren binnen 14 dagen. De kosten voor het retour sturen van artikelen, binnen en buiten Nederland, zijn voor de koper.

1. U stuurt altijd het retourformulier (reeds ontvangen bij uw bestelling) volledig ingevuld mee met uw retourpakket;
2. U stuurt de retourzending binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling op naar het adres op het retourformulier;
3. Indien wij uw retour in goede orde (met ingevuld retourformulier, ongebruikt, met originele labels en zonder beschadigingen, bij voorkeur in originele verpakking) ontvangen, ontvangt u binnen tien werkdagen het aankoopbedrag terug op het rekeningnummer waar u de bestelling mee heeft voldaan;
4. Stuur het pakket via het postkantoor retour. U bent zelf verantwoordelijk voor de retour kosten en aansprakelijk voor de aankomst van uw retourzending. Wij raden u dan ook aan om uw pakket te retourneren met track & trace en het bewijs van verzending goed te bewaren. Op uw verzendbewijs staat een barcodenummer waarmee het pakket traceerbaar is, zo is altijd direct te achterhalen waar uw pakket zich bevindt. De kosten voor uw retourzending kunnen variëren, afhankelijk van de tarieven van de verzendpartij.

 

 

Corona maatregelen

 

Tijdens de voorzorgsmaatregelen omtrent het Coronavirus / COVID-19 is het belangrijk om bewust te blijven. Samen staan we sterk als we op elkaar blijven letten.

In deze tijd betekent dat misschien een stap terug doen. Het welzijn van onze klanten en medewerkers gaat boven alles.

Zolang het mogelijk is blijven wij onze dienstverlening uitvoeren waarin we continue alle voorzorgsmaatregelen in acht nemen en de richtlijnen van de overheid en RIVM ten strengste naleven. We zijn hierbij afhankelijk van de actuele mogelijkheden, omstandigheden en prioriteiten. Omdat deze continu kunnen veranderen zijn verstoringen in dienstverlening mogelijk. We hopen op je begrip daarvoor mocht zich dat voordoen.

Je kunt nog steeds je bestelling doen in onze webshop. Onze bezorgpartner PostNL zorgt ervoor dat jouw pakketje snel en netjes bij jouw thuis wordt afgeleverd zonder fysiek contact en het houden van 1.5m afstand bij het overhandigen van het pakketje. Hierover kun je meer lezen via de link www.postnl.nl/corona.

We blijven iedere werkdag bereikbaar. Neem bij voorkeur contact op via het e-mailadres cyellshop@cyell.com. Door de genomen maatregel binnen ons bedrijfsproces om zoveel als mogelijk thuis te werken, kan het zijn dat we telefonisch minder goed bereikbaar zijn dan wat je van ons gewend bent.

Daarnaast zijn vele CYELL verkooppunten in Nederland nog geopend om de items in een winkel te kunnen passen en van persoonlijk advies te voorzien zonder fysiek contact en waarbij ze alle voorzorgsmaatregelen in acht nemen. Ieder land treft overigens zijn eigen maatregelen die in het desbetreffende land nagestreefd moeten worden. Om er zeker van te zijn dat openingstijden niet gewijzigd zijn, raden wij je aan eerst even contact op te nemen met de desbetreffende boutique. Vind jouw dichtstbijzijnde boutique via cyell.com/boutiques.

Al 25 jaar is CYELL trots op haar loyale klanten en medewerkers. Ook in deze onzekere periode staan we voor jou klaar. Laten we goed op elkaar en onszelf passen.