Bloemenprint

Bloemenprints horen bij CYELL. Er zal geen collectie zijn waar een bloemenprint zal ontbreken. Iconisch voor CYELL zijn de bloemenprints in een zomeren kleurenpallet. Felle kleuren voor het optimale zomergevoel. Ontdek hier alle bloemenprints van CYELL.

Lees meer

CYELL bloemenprints

Bloemenprints zijn iconisch voor CYELL. Denk je aan CYELL swimwear, dan denk je aan bloemenprints. De mooiste kleurencombinaties volgens de trends van het seizoen. Felle kleuren of zachte zomerse tinten. Alle bloemenprints zijn een lust voor het oog.

Jouw favoriete model

Heb jij jouw gedroomde pasvorm bij CYELL al gevonden? Ieder model heeft een eigen pasvorm en is geschikt voor verschillende type figuren. De CYELL-besteller modellen vind je in verschillende bloemenprints terug. Creëer een bikiniset die bij jouw pas, zodat jij je zelfverzekerd en comfortabel voelt. Of het nou een bikinitop, tankini of badpak is. Dankzij de prachtige bloemenprints zal ieder item prachtig staan.

Maak je zomerlook compleet

Jouw swimwear combineren met bijpassende strandkleding? Bijvoorbeeld een strandjurkje in dezelfde bloemenprint. Of een tuniek in een bijpassende kleur. Maak je zomerlook compleet met de strandkleding en accessoires van CYELL.

Lees minder

1–24 producten van de 99