Groen

Groen is sinds een paar jaar een kleur die niet mag ontbreken in de collectie. Groen is trendy en vernieuwend. De kleur groen staat daarnaast prachtig op vele huid tinten. Van een opvallende groene kleur tot een stijlvolle olijfgroene kleur. Ontdek hieronder het volledige assortiment.

Lees meer

Groene kleuren en prints

De CYELL collectie bestaat uit verschillende prints en kleuren. Ook de kleur groen vind je hierin terug. Groen als effenkleur, gecombineerd met een structuurstof of een print met groene elementen. Waar groen eerder weinig voorkwamen in badmode, is groen nu een onmisbare kleur. Groen is frisse kleur en geeft een zomers gevoel.

De perfecte pasvorm

CYELL staat bekend om de goede pasvorm. Vind het model dat bij jouw figuur past en ontdek de kwaliteit en het comfort dat CYELL je kan bieden. Je vind verschillende modellen terug in de kleur groen. Van klassieke bestseller bikinitops tot nieuwe soorten. Ieder model heeft een eigen look en pasvorm.

Complet the look

Combineer jouw groene bikini of badpak met bijpassende strandkleding en accessoires. Bij CYELL is het mogelijk jouw gehele zomerlook compleet te maken. Van handige strandjurkjes tot veelzijdige pareo’s.

Lees minder

Alle 15 producten