• Kwaliteit staat voorop, al meer dan 25 jaar
  • Ontdek de nieuwste swimwear collectie
  • Werkdagen voor 15u besteld, zelfde dag verstuurd
  • Perfecte pasvorm in cupmaten, A t/m G
NL

Gift inspiratie

Door Iris S.
Bijgewerkt op 21 november 2021

5x het perfecte cadeau voor jezelf of diegene die je liefhebt

It’s the most wonderful time of the year...De gezelligheid met familie en vrienden, lekker eten én natuurlijk heel veel uitpakken. Het is niet gemakkelijk om het perfecte cadeau te vinden, ook al ken je diegene al jaren. Daarom helpen wij je graag een handje. Deze gift guide staat geheel in het teken van de fijnste cadeaus, zodat jij jouw moeder, tante, zus of beste vriendin kunt verrassen tijdens de feestdagen.

Festive Give Away

En dan nog iets leuks... Plaats je in dé 'December Celebrate maand' jouw bestelling, maak je kans op een Sauna pakket ter waarde van €500! De voucher zit verstopt in een van de bestellingen die worden geplaatst in de maand december. Vind jij de voucher in jouw bestelling? Dan ben jij de gelukkige winnaar van het pakket! Laat het ons weten, via social media, mail of telefoon en wij zorgen dat jij alle essentials ontvangt om zorgeloos te kunnen genieten van jouw dagje wellness! Succes!

 

 


1. De ultieme badjas

Ongetwijfeld een schot in de roos. Een badjas is de perfecte relax-outfit. De buitenzijde is heerlijk zacht is en de binnenzijde is gemaakt van vocht absorberend katoen. Hierdoor is deze badjas ook fijn te dragen is na een warme douche of heerlijke badsessie. Wie wordt daar nou niet blij van?

 

 
2. Het all time favourite overslag vest


Een key-piece voor iedere vrouw. Tijdloos en eindeloos te combineren. Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. You can’t go wrong with this one!


3. Een perfecte bikini


Onze specialiteit, een bikini met een perfecte pasvorm. Inmiddels stralen ruim 1 miljoen vrouwen in onze swimwear. Wellicht niet het eerste kerstcadeau waar je aan zou denken, maar dit gaat ongetwijfeld een grote glimlach op het gezicht brengen!

 

 
4. Copper Flow Kimono


Een perfect cadeau voor iedere vrouw die stijlvol en elegant voor de dag wil komen in huis. Deze kimono heeft een luxe uitstralig en is zijdenzacht en past goed bij vrijwel alle huidtypes.

5. Conscious Art of Dot


Tot slot dit heerlijke loungepak, gemaakt van onze vertrouwde bamboo kwaliteit. Een bewuste en duurzame keuze. Heerlijk comfortabel en perfect voor een avondje Netflix op de bank en daarbij zacht en comfortabel genoeg om lekker in te slapen.

 

Hopelijk heb je wat inspiratie gekregen in jouw zoektocht naar de perfect gift. We wensen je alvast heel fijne feestdagen en make it a wonderful december!

***

Once you know "Happiness doesn't result from what we get, but from what we give"

 

Klik hier om de gift items te bekijken!