• Gratis levering in NL, BE en DE
  • Vóór 15:00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Kwaliteit staat voorop, al meer dan 25 jaar
  • Shop nu, betaal later met Riverty
NL

How to style Tankini

Door Naomi
Bijgewerkt op 19 juni 2024

How to style... Tankini

Als het gaat om zwemkleding die zowel stijl als comfort biedt, zijn de tankini’s van CYELL een absolute winnaar. Hoe draag je een tankini met zelfvertrouwen en flair, ongeacht je lichaamstype of persoonlijke stijl?

De juiste pasvorm

Een van de belangrijkste aspecten bij het dragen van een tankini is het vinden van de juiste pasvorm. Tankini’s komen in verschillende stijlen, zoals haltertops en bandeautops. Experimenteer met verschillende stijlen om te ontdekken wat het beste bij jouw lichaamstype past en zorgt voor de meest flatterende look. Let ook op de lengte van tankinitops. Sommige vrouwen geven de voorkeur aan een kortere stijl die de buik een stukje bloot laat, terwijl anderen de voorkeur geven aan een lange top voor extra bedekking.

Mix en Match

Een leuk aspect van de tankini die je niet bij een badpak hebt, is het kunnen mixen en matchen met verschillende bikinibroekjes. Bij CYELL kun je kiezen uit broekjes met verschillende tailles, zoals bikinibroekjes met een hoge taillelage taille of gewoon met een reguliere taille. Kies voor een bikinibroekje die match of experimenteer met verschillende combinaties om de perfecte look te creëren waar jij je fijn in voelt.

Accessorize

Voeg wat flair toe aan je tankini-look met de juiste accessoires. Denk aan een zonnehoed, een kleurrijke sarong en  leuke sandalen. Accessoires zijn niet alleen leuk, maar ook praktisch voor bescherming tegen de zon.

Last but not least, draag je tankini met zelfvertrouwen, ongeacht je maat, lichaamsvorm of leeftijd. Het belangrijkste accessoire dat je kunt dragen is zelfvertrouwen. Wees trots op wie je bent en omarm je unieke schoonheid. Wanneer je zelfvertrouwen uitstraalt, straal je automatisch schoonheid uit. Dus ga ervoor en rock die tankini.

Bekijk hier CYELL's tankini collectie