• Gratis levering in NL, BE en DE
  • Vóór 15:00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Kwaliteit staat voorop, al meer dan 25 jaar
  • Shop nu, betaal later met Riverty
NL

Sun Care

Door Femke de Haan
Bijgewerkt op 01 augustus 2020

Sun care

Zon verzorging & swimwear

De juiste hoeveelheid

Je hebt meer nodig dan je denkt! Gebruik per smeerbeurt minimaal 30 ml zonnebrandcrème. Voor de verdeling kun je volgende hoeveelheden aanhouden: 1 theelepel voor gezicht en hals, 2 theelepels voor armen en schouders, 2 theelepels voor borst, buik en rug, 2 theelepels voor benen en voeten. Het kan lastig zijn om dit af te meten en in te schatten op het strand of aan het zwembad. Ons advies is daarom simpel: smeer je gewoon lekker dik in!

Let op de tijd

De kwaliteit van zonnebrandcrème neemt ieder seizoen toe. De werking wordt steeds langer en steeds meer crème wordt waterproof. Toch neemt de factor van je zonnebrandcrème na een tijd af en wordt dat versneld door het dragen van kleding of door een duik te nemen in het water. Daarom raden we aan om je iedere 2 uur met zonnebrand in te smeren. Ook hebben de werkzame stoffen van de zonnebrand ongeveer een half uur nodig om in te trekken. Duik dus in dat half uur niet direct de zee of het zwembad in en laat het product eerst goed intrekken. Dit voorkomt ook vlekken in je swimwear!

 

 

Zwierige accessoires

De állerbeste zonbescherming is je huid zoveel mogelijk bedekken. Met bijvoorbeeld een heerlijk luchtige kaftan, beach dress of pareo. Stijlvol en praktisch, en nog leuker in een matchende variant bij je swimwear. Dit seizoen zit de collectie vol met elegante beach accessoires.