• Kwaliteit staat voorop, al meer dan 25 jaar
  • Ontdek de nieuwste swimwear collectie
  • Werkdagen voor 15u besteld, zelfde dag verstuurd
  • Perfecte pasvorm in cupmaten, A t/m G
NL

Swimwear trends 2022

Door Iris S.
Bijgewerkt op 21 november 2021

5x Swimwear trends 2022

De Resort Collectie is eindelijk verkrijgbaar. Dit betekent dat we graag vooruit kijken naar aankomende swimwear trends. Wat zijn nou de trends van 2022? Ontdek de trends en laat je verrassen.

 

 


1. Badpak met V-hals

Het badpak met diepe V-hals is altijd een goede keus en zal ook in 2022 weer een trend zijn. Een diep uitgesneden hals zorgt voor een elegante stijlvolle look. In de CYELL collectie vind je V-hals badpakken met beugels, met voorgevormde cups of een combinatie van beiden. 

2. Ruffles


Steeds vaker zien we dat bikini’s en badpakken worden voorzien van volants en ruffle details. Een trend die we zeker gaan terugzien in 2022. Het zorgt voor een speelse en en vrouwelijke look. 

3. Tropische prints


Prints die de ‘summer mood’ zo goed mogelijk uitdrukken. Tropische bloemen, bladeren en sferen. Het kan allemaal en het staat nog eens extra leuk bij een zongebruinde huid! Check onze Botanic Beauty of Nature Love prints en waan je in de tropen.  

 
4. Streepjes


Streepjes; breed, smal, horizontaal, verticaal. we zien het allemaal terug in 2022. De keuze hangt af van jouw body type. Ben je smal, kun je gerust voor horizontale strepen gaan. De meer curvy ladies kiezen vaker voor de verticale strepen. 

5. Tie Die


We staan bij CYELL bekend om onze iconische en handgemaakte prints en tie dye is een trend! Afgelopen zomer zagen we al veel tie-dye bikini’s over de hele wereld, maar deze zomer zul je ze ook zeker weer tegenkomen. Ga voor onze Indian Ink en combineer met de bijpassende beachwear en you are ready voor St-Tropez of Ibiza! 

***

Klik hier om de nieuwste collectie te bekijken