• Ontdek de nieuwste swimwear collectie
  • Perfecte pasvorm in cupmaten, A t/m G
  • Kwaliteit staat voorop, al 25 jaar

The Autumn Favorites

Door Dani L.
Bijgewerkt op 07 november 2022

Wanneer je aan de herfst denkt, denk je aan warmte! Toch?! In ons geval kunnen dat twee dingen zijn; of je denkt aan een heerlijke warme pyjama of huispak voor thuis op de bank, of je denkt aan warmte door lekker even op vakantie te gaan naar die zon! Daarom zijn dit onze Herfst favorieten! 

 

1. Zwarte Triangel Bikini

De Triangel bikini, you love it or you hate it! Het is wel 1 van de meest flexibele bikini die je maar kunt bedenken. Je kunt het zelf strikken waardoor je het zelf naar jouw wens kunt stellen. Extra rollen creëren doordat broekjes of tops net wat te strak zitten, zijn wij vrouwen geen fan van. Dus te proberen waard! Deze triangel top heeft namelijk pads (uitneembaar) die wat extra stevigheid bieden en een dubbele band onder de borsten zodat hij niet snel naar boven floept. Verkrijgbaar in B-cup en D-cup. Heb je een andere cupmaat? No worries. De aanduiding van de cupmaat is alleen maar een richtlijn. B-cup is geschikt voor A, B, C -cup en de D-cup is geschikt voor D, E, F - cup.

 

 

 

 2. Rood Badpak

Rood gaan we veel terug zien in het modebeeld. En weet je wat het fijne van de kleur rood is? Het is ook tijdloos. Kiezen voor een rode bikini of badpak is een investering voor meerdere seizoenen. Als je er ook netjes mee omgaat natuurlijk en niet het enige badpak is wat je draagt. Swimwear heeft natuurlijk heel wat te doorstaan door zon, zee, zonnebrand, chloor, noem maar op. Zorg dat je jezelf na het zwemmen altijd even afspoelt, zodat de chemicaliën niet zijn werk kunnen doen in jouw swimwear. Wij zijn fan van dit mooie rode exemplaar!


3.  Voorgevormde bikini in rood

Een goede pasvorm doet jouw lijf stralen! Dat is wel te merken wanneer je deze bikini aantrekt, het zit als een huis! Het geeft je borsten een mooie vorm en de juiste steun als je een grotere cupmaat draagt. Verkrijgbaar in cupmaten van D t/m F.  Ontdek meer in Scarlett Red.

 


4. Zachte Pyjama in Wild Roses

Als stijlvolle vrouw wil je ook graag je bed stijlvol en warm in stappen. CYELL heeft vele modellen in verschillende mooi prints in haar collectie. Dit is er eentje die er voor ons uitspringt. Zo fijn voor het oog. De warme rode kleur in combi met de trendy getekende bloemenprint maakt hem helemaal van nu. Hierin kunnen we mooi en fijn wegdromen. 

 

 

5. Fine Line Pyjama!

En deze is toch ook fantastisch! Voor de vrouw die meer van een stoerdere versie houdt.

 

 

 

 

***