Drukte bij PostNL, mogelijk langere levertijd
Perfecte pasvorm in cupmaten, A t/m F
Kwaliteit staat voorop, al 25 jaar

High summer 2020

Over de collectie

”We zijn trots dat we kunnen aankondigen dat 2 programma’s in onze high summer collectie van gerecycled materiaal zijn gemaakt. Dit betekend dat de kleinste draadjes in de stof van jouw badpak of bikini zijn gerecycled van plastic dat anders zou eindigen als afval. Bij CYELL houden we van de oceaan en alles wat daar bij hoort. Hierdoor was het een logische stap om met gerecycled materiaal te werken in onze collectie. De stof is duurzaam, ziet er prachtig uit en voelt beter, wetende dat je een verantwoorde keuze maakt.

Ontdek duurzame materialen

Textured Mix

Een rijke, witte solid

Onze Textured Mist is een klassieke solid in een luxieuze getextureerde kwaliteit. Klassieke vrouwelijke stijlen, zoals het wikkel badpak, zijn afgewerkt met hoge kwaliteit rose gouden details.

Peony Romance

Mixed print elegantie

Met haar grote bloemen print gecombineerd met een fijne mozaiek print, is onze Peony Romance een echte iconische CYELL stijl. Elegante swimwear fits kunnen worden gecombineerd met luchtige accessoires, zoals de wikkelrok of kaftan. Fan van multifunctioneel? Het broekje met lage taille in dit programma is aan twee kanten te dragen.

Textured Evergreen

Vrouwelijke pasvormen met luxe details

Onze andere getextureerde solid, in een rijke, salie groene kleur. Onder de stijlen een paar van onze bestsellers, zoals het mulitway badpak. Draag de bandjes als halter, over de schouders of strapless. De perfecte combinatie van veelzijdig en vrouwelijk.

Geisha Chic

Klassieke polka dot

Een klassieke stippen print in warm terracotta. Samen met subtiele ruches, omarmt dit programma klassieke elegantie. Een must have die nooit uit de mode gaat!